Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adnan Januzaj

HNS u akciji: Velika Unitedova nada bit će vatreni

Adnan Januzaj
Reuters/Pixsell
07.10.2013.
u 09:57

Majka Hrvatica? Rođen je u Bruxellesu, majka mu je iz Albanije, navodno hrvatskih korijena, otac s Kosova, a djed i baka iz Turske i Srbije

Mlada zvijezda Manchester Uniteda Adnan Januzaj (18) može birati za koju će reprezentaciju igrati. Jedna od zemalja koju bi mogao izabrati je i Hrvatska.

– Može birati za koga će igrati. Zvala ga je Belgija u nekoliko navrata, a želi ga Albanija i još neki, među ostalima i Hrvatska i Engleska – kazao je trener Uniteda Moyes.

A u HNS-u o Januzaju posljednjih mjeseci prikupljaju informacije. Za to je zadužen Ivo Šušak koji kaže kako Januzajeva majka ima hrvatske korijene i zbog toga mu se u HNS-u imaju pravo nadati. Tragom informacije kontaktirali smo i Zorislava Srebrića, koji nam je kratko kazao:

– Znamo sve o tome. Dajte nam nekoliko dana pa ćemo izići sa službenim informacijama.

Znači, moglo bi biti nešto?

– Radimo na tome, moglo bi biti nešto – kaže Srebrić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije